Veel gestelde vragen

Welkom bij onze FAQ-sectie! We begrijpen dat je mogelijk vragen hebt over onze producten, services en winkelervaring. We hebben ons best gedaan om de meest voorkomende vragen hier te beantwoorden. Als je echter nog steeds vragen hebt die niet zijn beantwoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of zorgen die je hebt. Lees verder voor antwoorden op veelgestelde vragen!

Gratis verzending met track and trace is beschikbaar voor alle bestellingen zonder extra kosten. Voor verzekerde verzending met track and trace wordt een toeslag van €3,95 in rekening gebracht.

De levering kan 4-9 dagen duren, afhankelijk van de beschikbare voorraad en de afstand tot de leverlocatie.

Ja, u kunt uw bestelling binnen 14 dagen retourneren mits u een waardevolle reden heeft, zoals een defect of verkeerde levering, of als een kledingstuk niet past door contact op te nemen met onze klantenservice voor een retourlabel, het product in originele staat te verpakken en te verzenden, waarna wij na ontvangst en controle het bedrag terugstorten.

U kunt de juiste maat kiezen door onze maattabel te raadplegen, die beschikbaar is op de productpagina voor al onze producten.

De kleuren op de website zijn zeker nauwkeurig weergegeven, maar het is altijd op eigen risico om online te bestellen vanwege mogelijke variaties in scherminstellingen. We raden aan om naar reviews te kijken om te zien hoe andere klanten de kleurweergave hebben ervaren.

Nee, helaas bieden wij op dit moment geen cadeaubonnen aan.

Ja, onze producten worden milieuvriendelijk geproduceerd en zijn duurzaam. We maken gebruik van ecologisch verantwoorde materialen en productiemethoden die de impact op het milieu minimaliseren. Daarnaast werken we samen met leveranciers die voldoen aan strikte duurzaamheidsnormen, zodat we kunnen bijdragen aan een beter milieu en een duurzame toekomst. Voor meer gedetailleerde informatie over onze duurzaamheidsinspanningen en specifieke producten, kunt u de productpagina’s raadplegen of contact opnemen met onze klantenservice.

Ja, wij hebben meerdere betaalopties beschikbaar, waaronder PayPal en creditcards. U kunt een volledig overzicht van de beschikbare betaalmethoden vinden in het footermenu, op de productpagina, en bij het afrekenproces.

Hoewel we geen specifieke kortingen aanbieden voor studenten, militairen of andere speciale groepen, bieden we regelmatig seizoenskortingen zoals lentekortingen. Daarnaast maken we soms gebruik van kortingscodes die beschikbaar zijn voor alle klanten. We raden aan om onze website en nieuwsbrieven in de gaten te houden voor eventuele kortingsacties en aanbiedingen. Zo blijft u op de hoogte van alle mogelijkheden om te besparen op uw aankopen.

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met onze klantenservice. Ten eerste, in het menu bovenaan de pagina en in het hoofdmenu ziet u een link naar de contactpagina. Op deze pagina kunnen mensen hun contactgegevens invoeren en een bericht achterlaten. Daarnaast kunt u ook rechtstreeks een e-mail sturen naar [emailadres] voor verdere assistentie. We streven ernaar om al uw vragen en opmerkingen zo snel mogelijk te beantwoorden en u de best mogelijke service te bieden.

Ja, u kunt uw bestelling volgen. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u per e-mail uw bestelnummer. Met dit bestelnummer kunt u de trackinginformatie van uw bestelling bekijken door het in te voeren op de pagina "Bestelling volgen".

We willen je hartelijk bedanken voor het doornemen van onze FAQ-sectie. We hopen dat we al je vragen hebben kunnen beantwoorden en dat je nu vol vertrouwen kunt genieten van je winkelervaring bij ons. Mocht je echter nog steeds vragen hebben of extra hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat altijd voor je klaar om te helpen. We wensen je een fantastische en plezierige winkelsessie toe, gevuld met prachtige ontdekkingen en geweldige vondsten. Bedankt voor je steun en vertrouwen in ons!